Jufnaomi.nl Nieuwsbrief - editie 3

maart/april 2004

In deze editie:
Zoals je misschien al hebt gemerkt komt deze nieuwsbrief op een rare datum uit. De vorige nieuwsbrieven waren beide rond de 24ste. Helaas was deze datum deze maand niet haalbaar. Door een LIO stage en veel werk daar buiten heeft juf Naomi nu pas de kans gezien een nieuwsbrief te gaan schrijven. Het werk op de site heeft ook een klein beetje geleden onder de drukte van de afgelopen maand. Er staan al een tijdje geen nieuwe lessen meer op. Over 14 dagen is de stage van juf Naomi echter afgelopen (wel 14 dagen verdeeld over 2 maanden) en zullen er weer nieuwe lessen en veranderingen komen op de site! De nieuwsbrief zal dan ook weer regelmatig uit komen!


Nieuw
Door: Juf Naomi

Het onderdeel leerkracht heeft sinds kort een ander uiterlijk. Doordat er te veel losse onderdelen kwamen is besloten deze onder te brengen in 3 secties. Te weten: sociaal-emotionele ontwikkeling, boekverslagen en overige.


Sociaal emotionele ontwikkeling
Door: Juf Naomi

In februari waren er nog maar 2 verslagen te vinden over sociaal emotionele ontwikkeling. Inmiddels zitten we op 4 en is er een apart onderdeel voor deze verslagen gekomen. Juf Naomi is heel erg benieuwd naar andere verslagen over sociaal emotionele ontwikkeling en is graag bereid deze op de site te plaatsen.

 

  Nieuwste LesideeŽn
Door: Juf Naomi

Sinds kort eindelijk een les aardrijkskunde op de site. We zijn nog op zoek naar meer aardrijkskunde lessen!

Er werd deze maand veel gezocht naar lesideeŽn over het thema lente. Na een snelle brainstorm op zondagmiddag zijn hier een aantal ideetjes uit gekomen. Helaas is het nog maar heel erg weinig. Heeft iemand nog leuke lente ideeŽn voor zowel onder- als bovenbouw, dan zijn die van harte welkom.

Soms heb je aan het einde van de ochtend of middag zomaar wat tijd over. Wat doe je dan? Even kijken op www.jufnaomi.nl. Hier vind je een aantal 10 minuten spelletjes die een hele leuke afsluiting kunnen zijn van de dag of ochtend.

Veel lessen kregen we afgelopen maand van juf Marieke Siemensma. Bedankt!!!!

Ook is er een les over Pasen bijgekomen. Er werd veel gezocht naar lessen over Pasen en mijn klas wist niet wat we precies vieren met Pasen. Reden genoeg dus om een echte Paasles te gaan maken en te plaatsen.

Hopelijk hebben jullie er wat aan gehad en anders misschien een idee voor volgend jaar!


Boekverslagen
Door: Juf Naomi

Van deze juf Marieke kregen we dan ook een aantal boekverslagen. Direct kwam het idee om een apart stuk te gaan besteden aan boekverslagen. Met name omdat het zo belangrijk is dat kinderen lezen en je op deze manier leuke boeken uit kunt zoeken! Misschien kun je uit deze boeken ook een selectie maken voor je voorleesboek.

Juf Naomi leest zelf heel graag en zal zodra er tijd voor is ook nog een aantal boekverslagen gaan maken. Hou daarom dit onderdeel goed in de gaten!

 

Feesten
Door: Juf Naomi

Juf Naomi heeft met haar klas een eigen site gemaakt. Dit in verband met een wedstrijd van kennisnet. Als je de allermooiste site hebt mag je met de klas een dagje naar Movie World. De kinderen vonden dit een erg leuk vooruitzicht en zijn zeer enthousiast begonnen aan de site.

Hoe het geworden is???
Kom eens kijkenÖ

Tip: Doe volgend jaar mee aan de wedstrijd van Thinkquest. Meer informatie op www.thinkquest.nl.


Statistieken
Door: Japie82

Net als in de vorige nieuwbrief weer een aantal feitjes over Jufnaomi.nl.
Gegevens dateren van 14 april 2004

Website:
Host URL: http://www.jufnaomi.nl
Aantal bezoekers: 36690 (sinds 26 oktober 2003)
Aantal bezoekers per dag: tussen 250 en 450 (gemiddeld)
Drukste dag: 8 maart 2004 -> 528 bezoekers
Aantal MB ruimte: 30
Aantal GB dataverkeer: 7,182 (in 2004)

Forum:
Aantal leden: 23
Aantal berichten: 121


 

  Colofon

De redactie van deze nieuwsbrief is te bereiken op
nieuwsbrief@jufnaomi.nl

Wilt u een bijdrage leveren aan deze nieuwsbrief dan kunt u mailen naar bovenstaand adres.
Adverteren
Wilt u adverteren? Neem dan contact op met adverteren@jufnaomi.nl.
Aan- en afmelden
Iedereen die zich bij Jufnaomi.nl aanmeldt ontvangt automatisch deze nieuwsbrief. Wilt u deze niet meer ontvangen kunt u zich hier afmelden.

Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet zelf kunt u zich op www.jufnaomi.nl aanmelden.