Jufnaomi.nl Nieuwsbrief - editie 10

december 2004

In deze editie:

Na een lange maand voorbereiden is het bijna zover.. Kerst! Eindelijk even niet meer naar school of aan het werk.
Zo vlak voor de vakantie is ook wel te merken dat iedereen het druk heeft met kerstvieringen op school of op het werk, het bezoekersaantal blijft laag.

Afgelopen week heeft Jufnaomi.nl een nieuwe site voor haar Dagritmekaarten gelanceerd. Hierover ook meer in het bericht 'Dagritmekaarten'.

Namens Juf Naomi en mij wens ik iedereen een hele fijne kerst en een leerzaam 2005!

Japie82

kerstkaart

Juf Naomi heeft een baan!
Door: Juf Naomi

Na de kerstvakantie heb ik een baan aangeboden gekregen op mijn oude stageschool! Deze heb ik natuurlijk aangenomen. Ik sta tot de zomervakantie 2 dagen in de week voor een groep 6/7.
Er zullen ongetwijfeld nog veel leuke ideeŽn ontstaan voor de site!
Ik heb er ontzettend veel zin in!


100.000 bezoekers
Door: Japie82

Deze maand was het dan eindelijk zover, na iets meer dan een jaar hebben we eindelijk onze 100.000e bezoeker mogen ontvangen: Meester Thomas!

Ook is deze maand het record aantal bezoekers op 1 dag weer gesneuveld. 6 december hebben 892 mensen Jufnaomi.nl bekeken.

We willen iedereen heel erg bedanken voor de lessen, reacties en andere leuke opmerkingen.
Graag tot snel!


Kerst-drukte
Door: Juf Naomi

De drukte is weer voorbij. Sinterklaas en kerst zijn hopelijk bij iedereen op school goed bevallen. Voor mij was het de eerste keer in 5 jaar dat ik geen Sinterklaas vierde op een school. Hopelijk kan ik volgend jaar weer gewoon mee doen. Nadat ik twee weken thuis zat zonder werk begon na de Sint-drukte de telefoon weer te rinkelen. Veel leerkrachten werden ziek en zodoende kon ik weer even aan het werk. Tijdens het thuiszitten merk je toch dat de inspiratie vooral van school komt. Vandaar dat er inmiddels weer wat lessen bij zijn gekomen. Ook kerstlessen waren overal te vinden. Ik hoop dat jullie er nog iets aan hebben gehad. Nu de drukte voorbij is heeft iedereen hopelijk weer wat meer tijd om achter de pc te zitten. Misschien zijn er nog mensen die zin hebben hun kerstideetjes uit te typen en op te sturen. Dit zou natuurlijk zeer welkom zijn! Vaak worden de lessen binnen een dag al geplaatst (behalve in het weekend ).


Thema Winter
Door: Juf Naomi

Nu Sinterklaas en de Kerstman bijna weer naar huis zijn wordt het na de vakantie weer tijd voor een nieuw thema. Veel mensen zullen kiezen voor werkjes en lessen met het thema Winter. Helaas zijn er nog maar heel weinig lessen te vinden bij dit thema. Daarvoor willen we graag jullie hulp vragen. Mocht je nog een leuk idee of een leuke les hebben dan kun je dat vertellen op het forum of de les uploaden op de site. Je kunt ook even een mailtje sturen naar naomi@jufnaomi.nl
Je les wordt dan zo snel mogelijk geplaatst!

 

  Dagritmekaarten
Door: Juf Naomi

Vlak na het versturen van de vorige nieuwsbrief zijn er alweer een aantal zaken veranderd aan de dagritmekaarten.
Ten eerste werd er door verschillende mensen opgemerkt dat het lettertype door jonge kinderen moeilijk te lezen was. Omdat de kaarten vooral in de onderbouw worden gebruikt was het toch wel belangrijk dat ze goed te lezen waren.
We hebben daarom besloten het lettertype aan te passen. Na een lange middag hard werken is het resultaat toch wel mooi geworden. Het lettertype is nu duidelijk voor alle bouwen.

Maar ook zijn er nog meer kaarten bijgekomen. We hebben nu naast de dagen ook de maanden toegevoegd.
Verder zijn er nog een aantal verzoekjes binnengekomen. Omdat we de plaatjes van internet halen is het vaak moeilijk een geschikt plaatje te vinden. Toch proberen we zoveel mogelijk jullie verzoeken in te willigen. Dus als je nog een verzoekje hebt kun je die altijd mailen! Je krijgt altijd even een mailtje met daarin een bevestiging wanneer we het hebben gevonden of wanneer we niks kunnen vinden melden we dit ook.

Sinds afgelopen week is er een nieuwe site voor de Diddl Dagritmekaarten gelanceerd. Door het groeiende aantal werd het onoverzichtelijk, daarom zijn de kaarten op de nieuwe site verdeeld over secties. Ook kan er gezocht worden naar Dagritmekaarten.
Je vindt de Diddl Dagritmekaarten op de nieuwe site!


Kerstlessen
Door: Juf Naomi

Kerst staat voor de deur en jufnaomi.nl kon dat natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De oproep voor kerstlessen heeft bij jullie veel reacties gegeven. Van een aantal mensen kregen we complete lessen toegestuurd. Hele leuke gymlessen voor de onderbouw en zelfs een compleet elfendiploma zat erbij. Voor volgend jaar zijn we alvast op zoek naar Pietendiploma's of andere Elfendiploma's. Dus mocht je nog een op de computer hebben staan dan plaatsen we die graag. Inmiddels is de vakantie bijna begonnen en daarom willen we jullie toch nog vragen of er nog leuke kerstideeŽn zijn. Deze zijn volgend jaar ook erg goed te gebruiken! Zelf ben ik op scholen ook leuke ideeŽn tegen gekomen en deze zijn inmiddels geplaatst. De lessen komen zoals altijd onder vermelding van je naam op de site! Het zou ontzettend leuk zijn als er toch nog wat binnen kwam!


Statistieken
Door: Japie82

Zoals in elke nieuwsbrief weer een aantal feitjes over Jufnaomi.nl.
Gegevens dateren van 24 december 2004

Website:
Host URL: http://www.jufnaomi.nl
Aantal lessen: 441
Aantal bezoekers: 105704 (sinds 26 oktober 2003)
Aantal bezoekers per dag: tussen 300 en 800
Drukste dag: 6 december 2004 -> 892 bezoekers
Drukste dag deze maand: 6 december 2004 -> 892 bezoekers
Aantal MB ruimte: 34,196
Aantal GB dataverkeer: 35.852 (in 2004)
Aantal GB dataverkeer: 7.118 (in december)

Zoekmachine (op Jufnaomi.nl)
Aantal zoekacties: 17132
Aantal zoekwoorden: 3385

Links
Aantal links: 74
Aantal keren geklikt: 10191

Forum:
Aantal leden: 39
Aantal topics: 54
Aantal berichten: 225
Aantal bekeken topics: 17262

Nieuwsbrief
Aantal ontvangende leden: 143
Editie: 10


Colofon

De redactie van deze nieuwsbrief is te bereiken op nieuwsbrief@jufnaomi.nl

Wilt u een bijdrage leveren aan deze nieuwsbrief dan kunt u mailen naar bovenstaand adres.
Adverteren
Wilt u adverteren? Neem dan contact op met adverteren@jufnaomi.nl.
Aan- en afmelden
Iedereen die zich bij Jufnaomi.nl aanmeldt ontvangt automatisch deze nieuwsbrief. Wilt u deze niet meer ontvangen kunt u zich hier afmelden.

Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet zelf kunt u zich hier aanmelden.