Jufnaomi.nl Nieuwsbrief - editie 1

januari/februari 2004

In deze editie:
Na 5 maanden wachten is ie er dan eindelijk. De eerste nieuwsbrief van Jufnaomi.nl.
Afhankelijk van de belangstelling zal deze nieuwsbrief maandelijks of per kwartaal uitgebracht worden.


Maar wat zet je in zo'n eerste nieuwsbrief?
Na lang nadenken kwamen de ideeŽn langzaam naar boven drijven.
Alle nieuwe zaken op de site, een vraag aan de lezers om stukjes te schrijven, een stuk over het forum en de nieuwste lesideeŽn.
Maar dan nog de stukjes gaan schrijven...


Nieuw

Naast de lesideeŽn zijn er nog een aantal nieuwe zaken op de site. Ten eerste is de naam verandert. Van .tk domein zijn wel naar het .nl domein verhuisd en moesten een aantal links verandert worden. Inmiddels heeft bijna iedereen de goede link en zijn we eindelijk aan pabo.pagina.nl toegevoegd.
Daarnaast kunnen nu ook jullie lesideeŽn geupload worden. Op de beginpagina is hier een link voor geplaatst die je direct naar de plaats van bestemming leid.

Forum

Het belangrijkste is echter de toevoeging van het forum. Vandaar een volledig stuk over deze innovatie.Helaas wordt er maar door heel weinig mensen gebruik van gemaakt. De onderwerpen zijn misschien niet interessant?? Inmiddels staan er onderwerpen op als: boekentips, probleemgedrag, Jezelf voorstellen, een chillroom en omdat ik zelf ga beginnen met mijn LIO, ook een onderwerp over de LIO.
Als iemand nieuwe ideeŽn heeft voor onderwerpen zijn die van harte welkom op naomi@jufnaomi.nl. Hopelijk draagt dit stukje mee aan het meer gebruiken van het forum, die te vinden is onder de knop schoolbord in het menu.


Nieuwste LesideeŽn

De bedoeling was om een site te maken met lesideeŽn voor de bovenbouw. Maar in de praktijk bleek dat er ook vraag naar lessen voor de onderbouw was. Helaas heb ik zelf helemaal geen lessen meer voor de kleuters en kon ik niet zo even iets op internet zetten. Een aantal klasgenoten hebben toen lessen naar mij gestuurd en met behulp van die lessen hebben we de nieuwe lessen voor de onderbouw erop gezet.
Helaas zijn dit nog maar heel weinig lessen en de meeste zijn ideeŽn voor de invulling van thema's. Als er nog mensen zijn die losse of themagebonden lessen hebben voor de onderbouw zijn die natuurlijk van harte welkom op naomi@jufnaomi.nl. Uiteraard komt je naam (emailadres of website) onderaan de les te staan.

Ook zijn we bezig met het uitbreiden van de sectie leerkracht. Op dit moment staat daar nog maar een beperkt aantal onderwerpen. Misschien zijn er nog mensen die al eens een weektaak hebben gemaakt, of werkstukken over probleemgedrag. Deze werkstukken kan je ook altijd opsturen, zie bovenstaand adres. Andere mensen kunnen er zeer veel aan hebben!


Colofoon

De redactie van deze nieuwsbrief is te bereiken op
nieuwsbrief@jufnaomi.nl

Wilt u een bijdrage leveren aan deze nieuwsbrief dan kunt u mailen naar bovenstaand adres.
Adverteren
Wilt u adverteren? Neem dan contact op met adverteren@jufnaomi.nl.
Aan- en afmelden
Iedereen die zich bij Jufnaomi.nl aanmeldt ontvangt automatisch deze nieuwsbrief. Wilt u deze niet meer ontvangen kunt u zich hier afmelden.

Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet zelf kunt u zich op www.jufnaomi.nl aanmelden.